Hvordan får jeg flere kunder?

hvordan får jeg flere kunder.jpg

Dette spørgsmål er nok det, jeg får oftest, når jeg coacher selvstændige.

Én ting, der slår mig, er, at de færreste selvstændige er særlig komfortable med at skulle brande, sælge og promovere deres virksomhed. Årsagen er indlysende: som selvstændig brænder man for sit produkt/ydelse samt at sikre, at kunderne er tilfredse – når de altså ER kommet ind i butikken.

Hvordan kommer kunderne så?

Inden selve salgsarbejdet går i gang, er det vigtigt at lave en grundig målgruppeanalyse, hvor man får listet ALLE de potentielle målgrupper op. Herefter skal hver målgruppe brydes yderligere ned (hvis det er muligt). Hvis man eksempelvis er fotograf og sælger boligrapportager, kan det være, at kunden både kan være en ejendomsmægler og et magasin. I dette tilfælde vil boligrapportager være to målgrupper, da pris, konkurrencevilkår og købsmotivation kan være vidt forskellige.

Ofte kender mine klienter udmærket konkurrencesituationen i de forskellige målgrupper. Når den er kortlagt, beder jeg klienten om at prioritere, hvilke kunder, de ønsker at gå efter – skal det være de lønsomme kunder, de sjoveste opgaver eller de lettest opnåelige?

Når prioriteringen er afklaret, fokuseres der på hvilke argumenter, der virker på de forskellige målgrupper (taget konkurrencesituationen i betragtning). Og hvilke indvendinger, kunderne vil have. Det er et rigtig godt sted at være forberedt! For hvis man er i stand til at have gode svar på indvendingerne, når behovet er afklaret, så er salget så godt så hjemme.

Så kan salgsprocessen starte! (Med løbende evaluering for at justere på adfærd og resultater).

Kontakt mig hvis du vil høre mere.

Kh Therese

P.S.: Har du lyst til at høre mere fra mig, så følg mig på Facebook, Instagram eller tilmeld dig mit nyhedsbrev, og få en gratis pdf-version af min minibog “Sådan styrker du dit netværk”.