Designer-Studievært-Professionel musiker-Butiksejer-Danmarksmester-Foredragsholder-Reklame konceptudvikler-Pilates instruktør-Akupunktør-Headhunter-Salgschef-CEO-Administrationschef-Projektleder

 

Dette er nogle af titlerne på mennesker, jeg har coachet. Fælles for dem alle har været, at de havde brug for at skabe et overblik over alle deres muligheder – hvad enten det var den langsigtede strategi, eller bare hvordan en konkret situation kunne håndteres bedst muligt.

Ofte har det handlet om at øge omsætningen – og været meget konkret ift. målgruppe analyse, selling points eller målsætning for antal af salgskontakter for at maksimere forholdet mellem indsats og indtjening. Når det komme til salg, er det nemlig et rigtig godt sted at starte.

Dét, som jeg ofte oplever er, at det kan være svært at drømme stort og sætte strøm til drømmen eller handlingen, hvis der ikke er ”nogen” at spille bold op af.

Lad mig være den ”nogen”, du kan spille bold op af – så du kan sætte strøm til din fremtid.

Kh Therese

P.S.: Har du lyst til at høre mere fra mig, så følg mig på Facebook, Instagram eller tilmeld dig mit nyhedsbrev, og få en gratis pdf-version af min minibog “Sådan styrker du dit netværk”.