Kommunikation er en svær ting...

Kommunikation.png

Man siger, at kommunikation er en svær ting. Den primære årsag er, at det kan være svært at sætte sig i modtagerens sted. For man kunne sige, at "modtageren har magten", eftersom kommunikation handler om modtageren. For hvis budskabet ikke går igennem, er kommunikationen fejlet.

Vær opmærksom på modtagerens:
1: sindsstemning
2: overbevisninger/modtandstagen
3: motivation for lytte

Derved, får du meget nemmere dit budskab igennem!

P.S.: Styrk dine smalltalk skills hjemme i din stue med mit onlinekursus der består af 8 videoer, og 8 worksheets. Du kan tage gennemføre kurset på en eftermiddag, eller drypvis når det passer dig! Kurset kan købes her

Kh Therese

P.S.: Har du lyst til at høre mere fra mig, så følg mig på Facebook, Instagram eller tilmeld dig mit nyhedsbrev, og få en gratis pdf-version af min minibog “Sådan styrker du dit netværk”.