Balancér din adfærd....

small talk trekanten.jpg

En af de ting, jeg allerbedst kan lide ved at holde workshops er, at jeg bliver så inspireret af at være sammen med andre mennesker. Man siger, at hvis du vil lære noget, skal du undervise andre i det.

Til smalltalk workshop i går, ville jeg forklare balancen imellem at lytte, spørge og give noget af sig selv, og fik i den forbindelse udarbejdet denne model - smalltalk trekanten. I min optik skal der nemlig være en ligevægt i din adfærd for at skabe den optimale tillid, så relationen kan blive styrket.

Hvis du synes, at det er kompliceret og besværligt, er mit kursus i smalltalk måske noget for dig. Jeg har lavet 8 videoer (i alt ca. 45 min.) med tilhørende worksheets, som du kan tilgå hjemme i stuen i dit eget tempo, og dermed styrke dine evne til at styrke din evne til at bygge tillidsfulde relationer. Læs mere her

Kh Therese

P.S.: Har du lyst til at høre mere fra mig, så følg mig på Facebook, Instagram eller tilmeld dig mit nyhedsbrev, og få en gratis pdf-version af min minibog “Sådan styrker du dit netværk”.