Hvis du gør som du plejer, så får du det du plejer - hvis du er heldig!

Jeg glæder mig til i morgen. Der skal jeg holde min workshop om Innovation + kreativitet. Jeg kommer til at tale om HVORFOR, vi skal tænke innovativt. Mit bedste bud er: hvis du gør som du plejer, så får du det du plejer – hvis du er heldig! Vi bliver med andre ord nødt til at nytænke, hvad vi gør – også hvis vi ”bare” ønsker at fastholde vores position. Årsagen er selvfølgelig at tingene går så stærkt i dag, at dem der ikke følger med udviklingen bliver morgendagens taber.

Therese

P.S.: Har du lyst til at høre mere fra mig, så følg mig på Facebook, Instagram eller tilmeld dig mit nyhedsbrev, og få en gratis pdf-version af min minibog “Sådan styrker du dit netværk”.

hvis du gør som du plejer – så får du det du plejer.jpg