Hvordan bygger man en tillidsfuld relation?

hvorfor skal vi smalltalke.png

I en verden hvor alt snart kan kopieres, er der ikke mange parametre at konkurrere på. Dog er der en ting, der aldrig vil kunne kopieres – og det er tillid og relationer. Det er nemlig noget, der tager tid at bygge op, og som man skal gøre sig fortjent til.

Først:

Den første og vigtigste forudsætning for en tillidsfuld relation er smalltalk. Det kan lyde uinteressant og kedeligt, men vi kommer ikke udenom, at det at have en tillidsopbyggende samtale starter med smalltalk. For at det ikke skal blive for kedeligt for begge parter er kunsten, at finde et neutralt emne, som begge parter kan relatere til.

Derefter:

Nu kan du begynde at føle din samtalepartner ”på tænderne”, og vælge emner, der er mere personlige eller målrettede, men vær opmærksom på ikke at gå for hurtigt frem, for du kan risikere at miste den tillid, du har bygget op, hvis du springer for hurtigt i tillidsniveau.

Kh Therese

P.S.: Styrk dine relationer og smalltalk skills hjemme i din stue med mit onlinekursus, der består af 8 videoer og 8 worksheets. Du kan tage gennemføre kurset på en eftermiddag, eller drypvis når det passer dig! Kurset kan købes her

P.P.S.: Har du lyst til at høre mere fra mig, så følg mig på Facebook, Instagram eller tilmeld dig mit nyhedsbrev, og få en gratis pdf-version af min minibog “Sådan styrker du dit netværk”.