Skift humør

Hvis du er på vej til et vigtigt møde, og humøret ikke er helt i top, er her en simpel model til at ændre dit humør -overvej hvilken af nedenstående der vil have den største effekt:

Fysik: bevæg dig, korrigér din holdning eller vejrtrækning

Sprog: brug positivt ladede ord eller fortæl en sjov historie (til dig selv eller andre)

Fokus: tænk på noget der gør dig glad/taknemlig

Tony Robbins underviste i denne model sidste måned, da jeg var crew på hans Unleash The Power Within (UPW) i London. Han kalder modellen The Triad. Selvom jeg selv er trænet i at bruge modellen fra min coachuddannelse, blev jeg inspireret til at bruge den på en mere simpel måned, der inspirerede mig. Jeg brugte nemlig modellen i dag, da jeg var cyklet i regnvejr ud til Nordhavn til møde, og først efter jeg var kommet frem læste min mail, og derved så aflysningen af mødet. Måske du også kan bruge modellen til at løfte humøret?

P.S.: jeg endte på den fedeste New Yorker café, der egentlig er en reception for det cool arkitektfirma COBE, og fik en inspirerende snak med en gæst, og lærte noget nyt.

P.P.S.: Har du lyst til at høre mere fra mig, så følg mig på Facebook, Instagram eller tilmeld dig mit nyhedsbrev, og få en gratis pdf-version af min miniguide “Sådan styrker du dit netværk”.

Tony Robbins the triad.png