Liste til større selvindsigt, -tillid og -selvværd

hvad siger andre om dig.gif

"Det kommer jeg ikke til at gøre", for igennem hovedet på mig, da jeg for 10 år siden blev opfordret af min body sds behandler, til at spørge andre hvad de mente om mig. Jeg var nemlig ikke et sekund i tvivl om, at det ville være noget negativt, som jeg ikke var klar til at høre!

Det gik op for mig forleden, hvor meget jeg har rykket mig siden. Jeg tror, at må skyldes, at jeg på mit arbejde hos Dagbladet Børsen havde et Excel dokument, som jeg brugte til, at notere alle de positive tilkendegivelser, jeg fik. For det var nemlig gået op for mig, at jeg havde tendens til at glemme dem ligeså hurtigt, som de blev sagt.

Det første punkt på listen er: "det klæder dig med håret oppe". I dag skal der lidt mere kød på, hvis jeg skal overveje, at sætte det på listen. Men det siger noget om, hvor jeg startede, og om hvor langt jeg har rykket mig.

Hvis jeg får en tilkendegivelse, som jeg ikke forstår, så bider jeg min stolthed i mig, og forsøger at huske at bede om en uddybelse, så jeg forstår det.

At skrive ned, har hjulpet mig til en større selvindsigt, men aller vigtigst har det givet mig både større selvtillid og selvværd.

Måske du skulle starte en liste allerede i dag?

Kh Therese

P.S.: Har du lyst til at høre mere fra mig, så følg mig på Facebook, Instagram eller tilmeld dig mit nyhedsbrev, og få en gratis pdf-version af min miniguide “Sådan styrker du dit netværk”.