Hvad handler dine workshops om?

Egentlig et svært spørgsmål at besvare, for jeg foretrækker at starte med at afdække hvad jeres udfordring er. F.eks.:

Trænger I til at tænke nyt og få nye redskaber til hvordan I kan øge salget eller niveauet for jeres kundeservice?

Oplever I ofte de samme problemstillinger, og kniber det i hverdagen med at få sat sig ned og fundet nogle gode løsninger, der fungerer godt for alle?

Med udgangspunkt i jeres behov, kan vi i fællesskab identificere problemstillingen, og finde frem til, hvordan I med min hjælp kan skabe mere innovation i hverdagen og dermed gode løsninger. Kontakt mig på 53886776 eller tw@waltersdorff.nu, så vi sammen kan arrangere en inspirerende workshop for jer!

Kh Therese

P.S.: Har du lyst til at høre mere fra mig, så følg mig på Facebook, Instagram eller tilmeld dig mit nyhedsbrev, og få en gratis pdf-version af min minibog “Sådan styrker du dit netværk”.

innovation.png