Perfection is the enemy of done

Vil du have det HELT perfekt, eller vil du have det gjort…

Perfection is the enemy of done.png

Jeg tror vi allesammen kender det med, at få sat ambitionsniveauet (for) højt. Et højt ambitionsniveau er rigtig godt, for det at have en høj standard giver dig succes med de ting, som du sætter dig for.

Indimellem oplever jeg, at min barre bliver sat så højt, at det bliver UMULIGT at leve op til. Derfor blev jeg så glad, da min gode bekendte Allan, som jeg mødtes med til sparring forleden, henviste til dette sigende citat.

Måske det også kan inspirere dig til at sætte barren ned. Hvis det er nødvendigt.

Kh Therese

P.S.: Har du lyst til at høre mere fra mig, så følg mig på Facebook, Instagram eller tilmeld dig mit nyhedsbrev, og få en gratis pdf-version af min minibog “Sådan styrker du dit netværk”.