Jeg elsker smalltalk - hør hvorfor

Forleden dag, havde jeg besøg af kollega og sparringspartner Pernille Krause. Vi forsøgte os med vores første Facebook Live, hvor vi havde den hyggeligste samtale (du kan se samtalen her). Vi og kom vidt omkring - bl.a. fik jeg afsløret, at jeg indtil jeg var godt oppe i 30’erne ALTID talte med naboen på flyturen… jeg troede faktisk, at det var en regel, at man skulle… ).

Rent faktisk var vi så glade, at vi straks efter aftalte et nyt møde med en ny Facebook Live i kalenderen. Jeg glæder mig allerede!

Hvis du hellere vil lytte, kan du lytte med her

Kh Therese

P.S.: Har du lyst til at høre mere fra mig, så følg mig på Facebook, Instagram eller tilmeld dig mit nyhedsbrev, og få en gratis pdf-version af min minibog “Sådan styrker du dit netværk”.

P.P.S.: Styrk dine smalltalk skills hjemme i din stue med mit onlinekursus, der består af 8 videoer og 8 worksheets. Du kan tage gennemføre kurset på en eftermiddag, eller drypvis når det passer dig! Kurset kan købes her

Jeg elsker smalltalk.png