Hvordan kan jeg yde værdi?

STRIVE NOT TO BE A SUCCESS BUT OF VALUE ALBERT EINSTEIN.png

I netværkssammenhænge er det et rigtig godt spørgsmål at stille sig selv. Jeg mener ikke, at du skal gå rundt og ”tvangsfixe” andres problemer, men blot sikre, at du er bevist om, hvilken værdi du yder for andre mennesker – hvad enten det er i private eller erhvervsmæssige sammenhænge. Din værdi kan være viden, du har adgang til, det kan være mennesker, du kender, men det kan også bare være, at du yder værdi ved at være interesseret i andre.

For mon ikke, at succesen kommer når du yder værdi til at andre? Som Albert Einstein sagde: Strive not til be a success, but rather to be of value.

Kh Therese

P.S.: Har du lyst til at høre mere fra mig, så følg mig på Facebook, Instagram eller tilmeld dig mit nyhedsbrev, og få en gratis pdf-version af min minibog “Sådan styrker du dit netværk”.