Den vigtigste udvikling, er ikke nødvendigvis synlig for andre

Den vigtigste udvikling er ikke nødvendigvis synlig for andre.png

Jeg så lige citatet: “The only journey is the one within” af Rainer Maria Rilke, og blev dybt inspireret. Det beskriver nemlig den følelse, jeg har haft igennem hele mit liv, men dog i en modificeret form: Den største udvikling, er ikke nødvendigvis synlig for andre. Jeg har nemlig selv en oplevelse af, at de resultater, der er størst for mig, ikke opleves HELT så banebrydende set udefra. Nok fordi, at jeg kæmper mest imod mig selv, og andre ofte ser ens potentiale i højere grad end man selv gør.

For en del år siden kan jeg huske Tina Dickow holdt en takketale for en pris, hun havde vundet. Hun talte meget om den strenge chef, hun havde. Det var først til sidst i talen, at det gik op for mig, at hun talte om selv sig.

Så selv om dine succeser ikke synes så store udefra, så fejr dem alligevel med dig selv.

Kh Therese

P.S.: Har du lyst til at høre mere fra mig, så følg mig på Facebook, Instagram eller tilmeld dig mit nyhedsbrev, og få en gratis pdf-version af min miniguide “Sådan styrker du dit netværk”.