Medvirken i Orientering på P1

“Therese, vil du ikke komme og lave en workshop som lydtapet til et radioprogram?”

..... og således kan man nu (måske) høre en del af min workshop i P1’s orientering mandag 8/7 kl. 17🤗

Ærligt, så er jeg ret spændt på, hvor meget af optagelsen, de bringer… for måske var ALT jeg sagde ikke helt gennemtænkt. For jeg havde planlagt at starte workshoppen med storytelling, som jeg altid gør- for at skabe tillid blandt tilhørerne til mig. Men LIGE inden jeg skulle på, sagde radioværten, Solveig Bjørnestad, at jeg lige kunne starte med at kridte scenen op… så starten blev ren improvisation.

succes facilitering.jpg

Først havde jeg egentlig besluttet, at vente med at offentliggøre min (mulige) deltagelse i programmet, til EFTER jeg selv havde hørt det igennem, og ikke flovede mig al for meget over udbyttet… meeeeeen, jeg øver mig i, at stå ved det jeg gør, og ikke liiiige have en bagvej ud… Jeg håber, at jeg kan inspirerer dig, kære læser i at gøre det samme. For min erfaring siger mig, at det er lettere at være autentisk og ærlig, end at lave med den konstante frygt for at man bliver til grin, hvis de finder ud af i dette tilfælde hvor fjollet min intro i workshoppen og dermed radioprogrammet var.

Kh Therese

P.S.: Har du lyst til at høre mere fra mig, så følg mig på Facebook, Instagram eller tilmeld dig mit nyhedsbrev, og få en gratis pdf-version af min miniguide “Sådan styrker du dit netværk”.