3 hacks til succes

Oplever du ofte (som mig), at det kan være svært at komme i gang med en opgave?

Oplever du ofte (som mig), at det kan være svært at komme i gang med en opgave?

Her får du 3 hacks til succes:

INSPIRATION: eftersom inspiration kommer og går, er du ikke altid herre over, hvordan den opstår. Der er dog visse ting, du kan gøre for at opsøge din inspiration. Det kan være alt fra at læse, se videoer eller tale med mennesker inden for eller uden for dit fagområde. Indimellem kan det at gå helt væk fra en opgave være den hurtigste måde at løse den på. Inspiration er svær at forcere. Uanset hvad, kan du arbejde mere bevidst med at opsøge inspirationen.

MOTIVATION: spørg dig selv hvad du mister eller opnår ved ikke at få levereret opgaven til tiden, og hvilke konkrete konsekvenser der vil være ude i fremtiden. Eller hvor lang tid opgaven realistisk vil tage, og om det ikke ville være rart at lægge den bag dig. Når du kender din motivation for at løse en given opgave, er det ofte lettere at få ting gjort!

HANDLING: min yndlingsbog pt. er: The Subtle Art of Not Giving a F*ck - A Counterintuitive Approach to Living a Good Life skrevet af Mark Manson. Han sætter ord på mange af mine synspunkter, og taler netop om sammenhængen imellem handling, inspiration og motivation. For de færreste af os, kan forvente at inspirationen eller motivationen kommer af sig selv. Derfor kan du ”snyde” dig selv til succes ved at starte med at handle for handlingens skyld. Et eksempel fra bogen er, at du kan starte med at skrive f.eks. 200 ord UDEN FORVENTNINGER til kvaliteten. Ofte sker der så nemlig det, at handling fører til mere handling (af højere kvalitet). Sæt et mål for handling, der er kvantitativt bestemt. Så er du i gang, og mange gange kommer inspirationen eller motivationen af sig selv.

Hjemme hos os har jeg knækket den når det kommer til oprydning: jeg sætter minuturet på f.eks. bare et sølle minut. Mere skal der ofte ikke til, for at motivationen eller inspirationen til at fortsætte overtager… og hvis den ikke gør, så har et minut vel også sin ret??

Lad os komme i gang!
Kh Therese

The subtle art of not giving a fuck.jpg

P.S.: Har du lyst til at høre mere fra mig, så følg mig på Facebook, Instagram eller tilmeld dig mit nyhedsbrev, og få en gratis pdf-version af min miniguide “Sådan styrker du dit netværk”.