GO FOR NO

darren+hardy.jpg

Sidste år var jeg på seminar med Darren Hardy (peak performance coach og grundlægger af magasinet Success). Han har skrevet bogen The Compound Effect, som dækker over begrebet af samme navn- nemlig at din succes er et resultat af en serie af tilsyneladende små, men smarte konsekvente valg. Han satte ord på et mindset, som jeg egentlig altid har været fan af. Nemlig at man skal fokusere på handlingen i første omgang i større grad end resultatet. 

"Men er resultatet ikke vigtigere end handlingen?" tænker du måske. Og det kan der muligvis også være noget om - medmindre altså at man som jeg også rigtig godt kan lige rejsen til målet, men det er en hel anden snak. Pointen her er egentlig at hvis du bliver ved med at handle, så udebliver resultatet ikke. Medmindre altså, at du ikke evaluerer og optimerer undervejs.

Eksemplet han brugte var, da han i sin tid startede som ejendomsmægler, og gerne ville have nogle huse at sælge. Hans metode var, at gå fra dør til dør og forhøre sig på denne måde om ejeren muligvis skulle være interesseret i at sælge på et tidspunkt. Dér, hvor han skilte sig ud fra andre, var hans mindset. Han fokuserede nemlig på hvor mange "nej'er" han skulle have for måle hans arbejdsindsats. 

100! Det var hvor mange "nej'er", der var hans mål! I dag er han en af de bedst betalte public speakers i verden.

Da jeg i sin tid startede i mit første salgsjob DAGEN efter finanskrisen startede i 2008 var det præcis det fokus jeg havde. At handle. Og så tro på, at resultaterne ville komme på den lange bane. Det gjorde de gudskelov.

Kh Therese 

P.S.: Har du lyst til at høre mere fra mig, så følg mig på Facebook, Instagram eller tilmeld dig mit nyhedsbrev, og få en gratis pdf-version af min minibog “Sådan styrker du dit netværk”.