Hvor henter du inspiration fra?

”Hvor henter du din inspiration fra?” er et spørgsmål, jeg ofte bliver mødt med. Udover en cocktail af foredrag, uddannelser og sparring, omgiver jeg mig med inspirerende kolleger i branchen. I dag var jeg heldig at blive inviteret af Mr. arbejdsglæde Thomas Flindt, lev-nu.dk til hans foredrag om arbejdsglæde for Lægemiddelstyrelsen på Hotel Scandic. Super inspirerende – kan varmt anbefales, hvis jeres arbejdsplads kan bruge et boost!

Prøv at stille dig selv det samme spørgsmål - hvor henter du EGENTLIG inspiration fra? Er der et sted, hvor du kan lade dig inspirere til at tænke på en ny måde, reflektere over særlige områder af dit liv - eller lære noget nyt? Hvis du ikke kan finde et svar, er det måske på tide at opsøge inspirationen?

God fornøjelse, Therese

P.S.: Har du lyst til at høre mere fra mig, så følg mig på Facebook, Instagram eller tilmeld dig mit nyhedsbrev, og få en gratis pdf-version af min minibog “Sådan styrker du dit netværk”.

hvor henter du inspiration.jpeg