Du ved ikke hvad du ikke ved

Netværkstip:

Andre mennesker er en kilde til uanede mængder information og viden. Hvis du møder andre mennesker med et beginners mind, får du adgang til viden, som du ikke ved, du ikke ved.

Sagt på en anden måde, så opsøger du formentlig allerede den viden, du er bevidst om, at du ikke har, hvorimod den viden du får adgang til, når du netværker med andre mennesker, kan vise sig at være endnu mere værdifuld, da du ofte ikke er bevidst om, hvad du ikke ved.

Derfor: forsøg altid i netværksrelationer, at møde andre med et åbent sind – også selv om du tænker, at samtalen ikke vedrører dig. God fornøjelse!

P.S.: Hvis du synes, at det er kompliceret og besværligt at netværke, er mit kursus i smalltalk måske noget for dig. Mit onlinekursus består af 8 videoer og 8 worksheets. Du kan ennemføre kurset på en eftermiddag, eller drypvis når det passer dig! Læs mere her

Kh Therese  

P.S.: Har du lyst til at høre mere fra mig, så følg mig på Facebook, Instagram eller tilmeld dig mit nyhedsbrev, og få en gratis pdf-version af min minibog “Sådan styrker du dit netværk”.

Du ved ikke hvad du ikke ved.jpg