Hvordan får man mere mod?

Martin Thorborg.JPG

”Du kan morse det ord på dit armbånd, som du har mest brug for lige nu” blev jeg mødt af på en stand på HR træf i Øksnehallen i torsdags.

Der var ord som STYRKE, LOVE og MOD, og jeg var ikke i tvivl. For selv om mange beskriver, at de beundrer mig for mit mod, føler jeg ofte, at mit mod ikke rækker til de ting, som jeg ønsker at gå efter og dermed opnå.

Da jeg dagen efter var til et spændende oplæg med Martin Thorborg i Symbion, nævnte han sjovt nok i en historie vedr. DINERO, at modet indimellem manglede. Det overraskede mig – for mig er han synonym med MOD.

Det gik op for mig (endnu engang), at ting ofte ser lettere ud udefra, end det føles. Og det mindede mig om, at frygten for at fejle altid vil være der. Så gør det alligevel – selvom modet mangler. HVIS du fejler, så har du med sikkerhed lært noget, der vil føre til næste succes.

DERFOR: accepter frygten, men gør det alligevel - hvis det altså er vigtigt for dig og din forretning.

Kh Therese

P.S.: Har du lyst til at høre mere fra mig, så følg mig på Facebook, Instagram eller tilmeld dig mit nyhedsbrev, og få en gratis pdf-version af min miniguide “Sådan styrker du dit netværk”.

P.P.S.: Jeg tilbyder også workshops og kurser i bl.a. innovation/nytænkning for at fremme mod og dermed vækst til virksomheder. Kontakt mig for at høre mere!

MOD.JPG