Hvordan netværker man?

Hvordan netværker man.jpg

En stor del af at netværke er, at holde eksisterende kontakter vedlige. Det gør du f.eks. ved at:

  • dele relevante informationer

  • anbefale

  • henvise

  • vise interesse

  • tilbyde sparring eller

  • huske fødseldage

En anden måde er, at møde op til diverse events og hilse på dem du kender, og høre om hvad der rør sig.

Jeg forsøger at gøre det hele, men særligt det at møde op til receptioner og events er min favorit mulighed for at blive opdateret på hvad der rør sig på forskellige markeder men også at sikre, at jeg har et overblik over hvad mine bekendte har gang i - og omvendt. På den måde, kan vi fungere som ambassadører for hinanden samt sikre, at vi er opdaterede på nyeste tendenser og muligheder (for os selv og andre)

I dag var det hyggeligt på HR træf at hilse på gamle kollegaer - i stereo🤩, og høre mere om Dagbladet Børsens nye koncept - Rekruttering, Onboarding og Uddannelse samt opdatere på mine workshops og faciliteringsopgaver.

Glade og trætte netværkshilsener,

Therese

P.S.: Hvis du er udfordret på det at smalltalke, er mit kursus måske noget for dig. Det består af 8 videoer med tilhørende øvelser, sammensat med det formål at gøre dig bedre til disciplinen smalltalk – en egenskab du kan bruge til at skabe både professionelle og private relationer og blive bedre til at netværke. Hvis du foretrækker lydfiler, kan du lytte i stedet for at se videoerne.

P.P.S.: Har du lyst til at høre mere fra mig, så følg mig på Facebook, Instagram eller tilmeld dig mit nyhedsbrev, og få en gratis pdf-version af min miniguide “Sådan styrker du dit netværk”.

P.P.P.S.: Jeg tilbyder også workshops og kurser i netværk, relationsskabelse og smalltalk til virksomheder. Kontakt mig for at høre mere!