Skab værdi

Netværksregel 3.png
  • Hvem kan denne information have interesse for?

  • Hvem kunne denne person kunne skabe værdi for?

  • Hvem mangler _____?

  • Hvem har lige været involveret i et projekt, som du var begejstret for?

    Er alle spørgsmål, kan der kan få dig ind på sporet af, hvordan du kan skabe værdi for dit netværk. For at styrke, bevare eller udbygge dit netværk, er det nødvendigt at holde dine relationer ”i live”. For (de fleste) relationer svækkes over tid, hvis der ikke foregår nogen form for interaktion. Og det betyder, at du heller ikke er top of mind hos dem, der eventuelt måtte have interessante muligheder, best practice løsninger eller sågar kunne bruge din ekspertise i et projekt, og derved går du glip af muligheder for at udvikle dig eller din forretning.

    Spørg derfor dig selv: hvem kan jeg skabe værdi for, og hvordan? Så er du allerede i gang med at styrke dit netværk og derved tættere på at skabe værdi for andre – og derved også dig selv på sigt.

    God fornøjelse, Therese