Kunderelationer

kunderelationer.png

Da jeg boede i London, havde min lokale sandwichbar et skilt stående. Der stod: “Hvis du kan lide hvad vi laver, så fortæl det til andre. Hvis du ikke kan lide hvad vi laver, så fortæl det til os.”

Hvis I formår, at knytte jeres kunder så tæt til jer, at de fortæller jer hvis de er utilfredse, har I mulighed for at fastholde dem ved tilpasse jeres priser, service eller ydelser til deres ønsker. Derfor er der ikke noget mere værdifuldt end en stærk relation til jeres kunder. Det er som bekendt, meget billigere at fastholde en kunde end det er at tiltrække en ny.

På mine workshops rusker jeg op i jeres selvforståelse og sikrer, at I får stillet (og besvaret) vigtige spørgsmål som: hvordan sikrer vi, at vi også i morgen har den samme (eller større) markedsværdi, som vi har i dag?

Ved at have mig som jeres ordstyrer sikrer I, at der bliver en resultatskabende og involverende dialog, hvor alle får mulighed for at tage ejerskab og bidrage.

Kontakt mig på tw@waltersdorff.nu eller 53886776 for at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe jer til at skabe, servicere eller styrke jeres kunderelationer.

Kh Therese